SAVE AS DRAFT MEMANG AUTOMATIK AKAN DISUBMIT KE? #TANYAJER

Home Forums Pertanyaan SAVE AS DRAFT MEMANG AUTOMATIK AKAN DISUBMIT KE? #TANYAJER

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  Budak Biasa 3 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #21710

    FazAhmad
    Participant
    @fazahmadd

    Admin pls jawab soalan aku tu. Aku nak edit guna draft tu tapi takut pisang berbuah 2 kali. Lepas edit dekat draft tu mestilah nak kena save kan. Karang aku tak habis edit lagi dah kena submit.Padahal aku baru guna tak sampai 3 hari dekat situ. Biasanya kalau tunggu cerita kena approve mesti nak dekat seminggu. Ini baru dua hari dah keluar dekat fs.Tq

    #21733

    Budak Biasa
    Participant
    @budak-biasa

    Kalau tekan save as draft memang tak akan diupdate lagi sebab dia kira belum siap kan… Kalau dah siap tulis cerita, boleh tekan submit for review. Nanti dia akan tulis -pending. Maksudnya cerita tu akan disemak oleh admin dulu. Kalau diterima baru lah kena post.

    #21787

    Mazlina
    Participant
    @mazlina

    mcm tu ari maz try pos cite copy n paste terus direct FS (bukan melalui FB dulu)…tp x submit…kenapa ye

    #21829

    Budak Biasa
    Participant
    @budak-biasa

    mcm tu ari maz try pos cite copy n paste terus direct FS (bukan melalui FB dulu)…tp x submit…kenapa ye

    mungkin admin belum approve kot

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.