“Lega Tengok Yom Sihat Bersama Ibu Kandung”- Kanak Mirip Qayyum Bersama Ibunya Tersebar Dikongsi Di Instagram

Menerusi Entri Terbaru makcik_puaka memuat naik gambar budak dikatakan Qayyum dan ibunya kandungnya tersebar. Qayyum dijaga oleh pasangan pengasas produk kosmetik terkenal ini sejak dari dalam kandungan ibu kandungnya sehingga kini Qayyum telah berusia setahun lebih.

Ramai yang sedia maklum Datuk Aliff Syukri dan Datin Shahida telah menyerahkan kembali anak angkat mereka Qayyum atau nama penuhnya, Qayyum Aliffshah ke pangkuan keluarganya. Walaupun berat berpisah dengan Qayyum, tetapi pasangan ini terpaksa akur dengan kehendak ibu dan keluarga kandung Qayyum. Berat mata memandang, legi berat bahu yang memikul.

Posting terbaru mak cik puaka mendapat pelbagai komen dari netizen setelah membongkar wajah yang dikatakan ibu Qoyyum. Nampak Qayyum sihat dan bahagian bersama ibunya mendpat perhatian netizen.

Dibawah posting IG Mak Cik Puaka

makcik_puaka :Cerita tergantung pemulangan Qayyum(anak angkat alifsukri) ke ibu kandung, ramai ingin tahu ibu sebenar dia. Kanak² mirip adik Qayyum bersama ibunya(?) dikatakan baru sahaja mendaftar insuran dgn agen insuran di pusat membeli belah di KL semalam. Dikongsi oleh agen insuran itu (censored face kiri).

Komen Nitezen:

Sumber: IG makcik_puaka

Artikel Berkaitan : Ini lah Wajah Ibu Kandung Yom, Ada Sebab Mengapa Dato Aliff Rahsiakan

Dengan kapsyen yang dinanti nantikan oleh netizen iaitu siapakah ibu kepada Qayyum, Dato Aliff tampil berikan sebab mengapa wajah nya tidak dipaparkan :


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *