juruaudit w41

Contoh Soalan Peperiksaan dan Panduan Juruaudit W41

Anda sedang mencari maklumat mengenai panduan serta contoh soalan Peperiksaan online juruaudit gred W41? Anda dipanggila SPA dan telah meneymak melalui portal SPA8i? Tahniah kami ucapkan.Ya, Peperiksaan Juruaudit W41 akan diadakan pada 9 Mac 2018 ini bersamaan hari jumaat. Di sini kami akan memberikan sedikit contoh serta panduan soalan peperiksaan Juruaudit bagi gred W41.

[baca: borang rayuan br1m 2018]

 Format Soalan Peperiksaan Juruaudit W41

Berikut dikongsikan format peperiksaan Juruaudit W41. Soalan dibahagikan kepada kategori ;

  • Seksyen A: Pengetahuan AM.
  • Seksyen B: Penyelesaian masalah

Contoh Soalan Exam SPA8i Juruaudit W41

Contoh Soalan Seksyen A

Pada sekeyen yang pertama ini, calon diberi masa sebanyak 40 minit dan perlu menjawab sebanyak 50 soalan. Para calon perlu mengetahu isu-isu berkenaan pengetahuan am seperti skop kerja , perkara kenegaraan, isu semasa dan juga hal-hal lain.

D bawah ini adalah contoh soalan sahaja. Perlu diingatkan bahawa ianya bukanlah soalan ramalan mahupun soalan exam yang sebenar. Ianya cuma contoh.

juruaudit w41

Contoh Soalan Seksyen B

Seksyen B pula akan diberi masa sebanyak 45 minit dan calon perlu menjawab sebanyak 40 soalan. Seksyen ini lebih kepada daya menyelesaikan masalah dan juga kemahiran berfikir kritis dan kreatif. Di bawah ini adalah contoh soalan exam seksyen B.

juruaudit w41

Kesimpulan Contoh Soalan Juruaudit W41

Anda inginkan soalan-soalan lain yang hampir sama seperti soalan sebenar? Klik –> LEBIH 50 CONTOH SOALAN  atau boleh JOIN CHANNEL  telegram kami. Anda boleh jadikan soalan-soalan yang akan diberikan sebagai latih tubih bagi menghadapi peperiksaan sebenar.

Kami ucapkan selamat menjawab peperiksaan Juruaudit gred W41.

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *