Kena Sampok Jin (Kisah Benar)

ADMIN
Hi salam..acctually sy nk share voice sy kne sampok ngn jin..sy berckp dlm bahase arab..kot ad sape2 boley translate dalam bhse melayu ke..teringin btol nk tau ape jin tu ckp..boley ke?
Boleh.silakan..
Maaf..x reti plak saya nk submit kat fiksyen shasha ni..cmne nk masokkan audio?haha..
Maaf lagi sekali, saya memang tak tau macam mane nak post audio kat FS..
Saya post kat sini jela, hope awak boley postkan. Sebab saya memang nak tau sangat ape yang jin tu cakap.
Kejadian ni berlaku masa saya pregnant anak kedua. Waktu saya habis bekerja selalunya 6.30pm dan saya akan balik menggunakan bas. Saya selalu tunggu bas sampai hampir menjelang maghrib. Kebetulan hari tu ada orang arab bawak anak yang subhanallah comel sangat,saya pandang dan senyum.
Balik rumah saya jadik pemarah sampai bergaduh dengan suami. Saya da rasa ada yang tak kena memandangkan ini kali kedua saya kene sampok dengan jin. Rasa yg sama, jadi pemarah tiba tiba dan jantung berdegup laju.
Saya berubat dengan adik saya sendiri yg ade kelebihan untuk menghalau jin cume die pon tak paham ape yang jin ni cakap sebab dalam bahase arab.
Saya mintak sape yang mungkin pandai berbahase arab boley terjemah kan..
kami akan usahakan untuk publish cerita Pn. mungkin pembaca boleh tolong terjemahkan..
Time kaseh ye.
Audio Kena Sampok Jin (Kisah Benar)

hantar kisah anda: fiksyenshasha.com/submit

Leave a Reply

31 Comments on "Kena Sampok Jin (Kisah Benar)"

avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
z

Takut pula nk buka audio tu.

A

Aku pun rasa takut

Cik

Mmg takut nk bukak…

wawa

Memang meremang skit la awak..tapikan tak berapa nak takut sebab tak faham he..he.

ami

seram pulak na dengo audio tu , teringin na dengo tp husband plak tade kat uma , adehhhhh .

Qlv

Tak sabar nak.tahu , sbb tak berani nak bukak dengar huuu

Muaz

Perhh pekat boh sya tk faham langsung

Senak hempedu

X berani nak dengar sampai habis…

Budak pendek

Seriouslah bahasa arab tu?? Cam pelik jer bunyi… Mcam bhasa rusia jer.. ??

Cha

Rasanya bukan bahasa arab…tapi seakan2.

apid

lajunya dia ckp….

Ros Merah

asal x leh bukak ni?

Kak Yulie

Tgh mlm td dh buka tp x berani dengar…
Sbbnye anak2 tdo skali satu blk…
Sllu deme tdo sdri xper lg…
Ni dh dgr kasi max volume punye…

First…
Akak langsung x faham kecuali lailahaillallah tu…

Second…
Yg suara org garau lelaki tu org yg tgh mengubatkan ke…???
Akk dgr yg tu lg serem rasenye…

Third…
Apsal hakak ade dgr suara pompuan yg ngajuk pastu dok gelak2 tu…?????
Ke hakak salah dengor???
Aaiiissshhh…menyiraaaappp je ghase…
Trs ilang takot…
Itu jam ghase mcm nk jegil mata kasi sound sket…

apid

bila kak yulie dah stad marah hahaha….sekali jelah deng dongar untuk kali ke2 oh mungkin tidak

Kak Yulie

Akk ulang 3kali…
Tapi sekali je tg dgr full…
Yg 2 lg tu sbb anak2 ade soo stop sbb xnak diorg dgr…
Mmg marahler apid wei…
Dgr bunyik pn tau situasi tu cemas tegang dn serius…
Tapi…
Boleh plak ade yg gelak2 mcm ko plak yg kesampuk gelak tak kena tempat…
Hangen…!

N

berani nya hakak..huhuhu..den kt office pon was2 nk bukak..huhuhu

Kak Yulie

Berani sbb siang dek non…
Klu mlm mmg idokler…
Dikhuatiri ade yg tumpang sonok plak dgr suara kwn diorg…
Hahaahaha…

eikorina

ke ni jin islam? sbb tu dia bole mengucap..

Apple

Mcm bhsa arab + tagalog pula

lia

Jin islam yg sampuk ni..sbb klu bkn jin islam,dia xkan mngucap..

lia

Saya slalu saksikan pcik saya mngubat org yg kena sampuk ni..kdang2 gelak jg sbb jin 2 buat lawak..org tanya,ada je jwpn yg dia bgi..

mahaguru

toh aq x phm yg pertama

MILA

Takbole playyyy kenapaa T_T

N

tak phm langsung

AINA

Wuishh.. seram siot, dah ladenga time tengah hari, dari dlm bilik keluar ddk kat ruang tamu pastu sambung denga balik..

Kipas

Pekat arabnye,bila dia cakap laju-laju dah supe orang asli papua punye bahasa

Bob

takde lg ke yg blh translate…? huhuhuhu

lie_ann

Semalam dgar sorang2.. Dalam hati cakap jgan dgar jgan dgar..at last..dah kena smpuk…dah tahu bdan lemah tapu ngada2 jgak… Huhuhu

LailaIsabella

saya pun tak berani nak buka..walaupun kuat semangat sikit tapi boleh layu sndri kalau dah rasa takut menguasai tubuh hahaha..nanti2 laa bukak..bukak time ada orang ramai sikit, kalau kena sampuk boleh tolong ubatkan

Azza Ahsani

Sy dh buka audio ni.. In Sya Allah.. xde ape la.. dia ckp bahasa arab lajuuuu mcm moto bot.. berenti sbb nk tarik nafas je… hehehe.. jgn tnya makna sbb sy blajar arab masa sek rendah je.. tu pun sabutan asas je.. hehehe

budak biasa

Hmmm…sepatah pun tak faham lah…pekat sangat arabnya ni. Laju je dia cakap.

wpDiscuz