Kena Sampok Jin (Kisah Benar)

ADMIN
Hi salam..acctually sy nk share voice sy kne sampok ngn jin..sy berckp dlm bahase arab..kot ad sape2 boley translate dalam bhse melayu ke..teringin btol nk tau ape jin tu ckp..boley ke?
Boleh.silakan..
Maaf..x reti plak saya nk submit kat fiksyen shasha ni..cmne nk masokkan audio?haha..
Maaf lagi sekali, saya memang tak tau macam mane nak post audio kat FS..
Saya post kat sini jela, hope awak boley postkan. Sebab saya memang nak tau sangat ape yang jin tu cakap.
Kejadian ni berlaku masa saya pregnant anak kedua. Waktu saya habis bekerja selalunya 6.30pm dan saya akan balik menggunakan bas. Saya selalu tunggu bas sampai hampir menjelang maghrib. Kebetulan hari tu ada orang arab bawak anak yang subhanallah comel sangat,saya pandang dan senyum.
Balik rumah saya jadik pemarah sampai bergaduh dengan suami. Saya da rasa ada yang tak kena memandangkan ini kali kedua saya kene sampok dengan jin. Rasa yg sama, jadi pemarah tiba tiba dan jantung berdegup laju.
Saya berubat dengan adik saya sendiri yg ade kelebihan untuk menghalau jin cume die pon tak paham ape yang jin ni cakap sebab dalam bahase arab.
Saya mintak sape yang mungkin pandai berbahase arab boley terjemah kan..
kami akan usahakan untuk publish cerita Pn. mungkin pembaca boleh tolong terjemahkan..
Time kaseh ye.
Audio Kena Sampok Jin (Kisah Benar)

hantar kisah anda: fiksyenshasha.com/submit

Loading...

29 comments

  1. Tgh mlm td dh buka tp x berani dengar…
    Sbbnye anak2 tdo skali satu blk…
    Sllu deme tdo sdri xper lg…
    Ni dh dgr kasi max volume punye…

    First…
    Akak langsung x faham kecuali lailahaillallah tu…

    Second…
    Yg suara org garau lelaki tu org yg tgh mengubatkan ke…???
    Akk dgr yg tu lg serem rasenye…

    Third…
    Apsal hakak ade dgr suara pompuan yg ngajuk pastu dok gelak2 tu…?????
    Ke hakak salah dengor???
    Aaiiissshhh…menyiraaaappp je ghase…
    Trs ilang takot…
    Itu jam ghase mcm nk jegil mata kasi sound sket…

    1. Akk ulang 3kali…
      Tapi sekali je tg dgr full…
      Yg 2 lg tu sbb anak2 ade soo stop sbb xnak diorg dgr…
      Mmg marahler apid wei…
      Dgr bunyik pn tau situasi tu cemas tegang dn serius…
      Tapi…
      Boleh plak ade yg gelak2 mcm ko plak yg kesampuk gelak tak kena tempat…
      Hangen…!

  2. Saya slalu saksikan pcik saya mngubat org yg kena sampuk ni..kdang2 gelak jg sbb jin 2 buat lawak..org tanya,ada je jwpn yg dia bgi..

  3. Semalam dgar sorang2.. Dalam hati cakap jgan dgar jgan dgar..at last..dah kena smpuk…dah tahu bdan lemah tapu ngada2 jgak… Huhuhu

  4. saya pun tak berani nak buka..walaupun kuat semangat sikit tapi boleh layu sndri kalau dah rasa takut menguasai tubuh hahaha..nanti2 laa bukak..bukak time ada orang ramai sikit, kalau kena sampuk boleh tolong ubatkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *