Amukkan Saka Harimau II

Asalamualaikum fiksyen syasya dan pembaca fiksyen ni,firstly nak ucapkan terima kasih dekat para admin sebab publishkan story aku, ramai yang cakap banyak yang lawak dari yang seram sebabkan umur aku ni, sebab korang tak tengok dengan mata kepala korang sendiri, aku ada baca jugak komen komen korang dekat AMUKKAN SAKA (sebenarnya admin lupa nak tulis HARIMAU kat belakang) ada yang pernah pergi masa berubat haritu, siapa yang pernah pergi jumpa ustaz tu tahulah pengalaman tengok orang berubat kan, dengan terjerit sana terjerit sini,ramai orang tak paham bila jin dah start kawal kita, ok aku malas nak membebel kat sini,by the way nama aku iqmal firdaus

Amukkan yang kedua nih dia berlaku pada hari khamis lepas 22 september, masa memula tu ayah aku marah aku sebab aku lambat kan (adik beradik aku dah tunggu lam kete), so dengan tetibe je aku menjerit dan cakar tubuh aku, sebab aku tak boleh orang push kalau tak benda tuh senang masuk, lepastu ayah aku pun datang, ayah aku ade tanya dekat jin tuh, jin tuh memang nak keluar, katanya dia jaga aku sejak lahir and sayang sangat dekat aku, bile ayah aku tanya lagi siapa benarkan masuk dalam badan aku, dia kata saka aku benarkan masuk, so saka aku pun macam geram lah dekat benda tuh sebab pecahkan tembelang (ingat manusia je boleh gaduh, jin pon boleh). Jin tu memang nak keluar,

Tak lama lepastu ayah aku suruh call mualim(ustaz) dekat sekolah aku datang, masa mualim aku dekat pintu aku pergi dekat dia then cakar seluar dia, mualim dah ruqyah ruqyah pastu bende yang jaga aku dah keluar yang tinggal saka, tanya punye tanye dia cakap dia ade banyak 3 keturunan atas jatuh kat saya bayanglah berapa ekor ade, lepastu ruqyah ruqyah masa tu ustaz suruh panggil boss jin, masa tu tangan aku kemain lagi hahaa, and then ok lah, nanti nak gi check lagi,

Sorry kalau tak seram, tapi kalau terkena dekat batang hidung korang baru korang tahu seram ke masih boleh tergelak ke? ok lah bye fiksyen syasya n reader fs,doakan aku ye

::Hantar kisah anda: fiksyenshasha.com/submit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *