Gangguan Sihir

Asalamualaikum fs n pembaca fiksyen nih….. ok mmg best sgt cte kat sini seram2 semua😂 tgk dorang share rase nak share gak ah… kalau kene publish alhamdulillah 🙂

saya nih budak lagi.. umur kurang2 14 lahh.. ok sy start ada gangguan tahun nih.. dalam badan sy jenis harimau so suka cakar2 lah kan… bulan 5 haritu saya ada gi berubat dekat mak cik nih dia ngan anak dia mmg boleh tgk bende2 tuh ok untuk makluman sy nih lelaki…. bile berubat yang duduk dalam badan sy yg betina so paham2 lah ye… ok bile berubata ritu saya takleh nak mengucap lidah jadi kelu.. tak tahu kenapa bile suruh minum air selawat.. taknak minum… lama sket bnd etuh pon menjerit sebelum brubat tuh sy pernah kene ad bnde ketuk sliding door 3 kali tau seram dlm kol11.30 gitu lah… bile tanya mk cik tuh dy kata HANTU RAYA dtg nak mengorat sbb bnde sy pompuan kn.. back to story sy tdi bnde tuh jerit2 pastu mk cik tuh pon mcm nak umpan kan.. bnde tuh pompuan kan off course kaki mekap.. mak tuh tunjuk mekap dy pastu mata sy jeling jeling mekap tuh rupe2nye ad org hantar kat fmily kiteorg…. lame2 sket ok dah

Mase bulan puasa aritu bilik sy bersepah…. n then dada ngan perut sy sakit so tkleh gi teraweh kan so mase ayah sy masuk bilik sepah dengan buku2 sekolah sbjek agama nye… ditakdirkan sy terpijak bku tuh ayah sy ape lagi marah lah… dlm 10 minit sy duk cakar2 muka and seluruh badan mak sy dah start pelik kan bile sruh mngucap sy menjerit dlm lpas isyak tuh.. makcik tdi dtg umah sy… n then bagi salam sy menjerit agy tak lame lpas tuh menjerit mngamuk mse tuh org yg pgg sy dlm4 org kott pastu ckp2 akhirnye dy mngku bnde BARU ad org hntr gak kan sbb tak suka family kte bahagia senang ramai org suka…

akhirnye bnde tuh janji nk kluar… lama gak ah dlm 3 jam drpd lpas isyak sampai pkol 12 stgh kot… habis.. pastu pk cik sy kan ad tolong jgk kan so dy decide nk tdor stu sbb dah malam ngan anak2 dy skli… pgi esok dy kate ad bunyi org jerit dkt pagar.. esokkan mak sy tlfon mkcik tdi n dy kate kat pagar mmg ade bnde…… nnti sy akan hntr yg pasal saka sy plk ye fs… doakan sy ok ye.. sy pon nk hdup normal jgk…
TQ😊

– hantar kisah anda: fiksyenshasha.com/submit

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *