BAWAK LORI.
3.1 (9)

BAWAK LORI. KALI ni aku nak kongsi cerita kawan tempat kerja aku pulak. Ni kisah bapak dia yang merupakan seorang pemandu lori barang yang seringkali berjalan luar Ipoh.Kisah seram kawan dengan rumah dia pun ada …

Read more

HANTU RAYA.
4.5 (20)

HANTU RAYA. BERKEPUL-kepul asap yang keluar dari hisapan rokok tembakau tersebut. Kaki kanan masih lagi didaratkan atas papan pangkin. Kelopak mata terkadang terkejip-kejip dalam menikmati rokok tembakau tersebut. Rokok yang diperbuat daripada gulungan daun tembakau …

Read more

Mertua : 2
4.8 (33)

Assalamualaikum. Hai, terima kasih admin sebab siarkan kisah aku sebelum ni, MERTUA. Untuk kisah kali ini, ia adalah sambungan daripada kisah Mertua. So, kalau tak faham kena baca dulu kisah Mertua okay. Minta maaf kepada …

Read more

Terserempak
4.4 (22)

Kisah yang bakal aku kongsikan ini merupakan kisah benar yang terjadi keatas diriku. Kisah yang singkat tapi ingin aku kongsikan. Tak seram pun. Ini pengalaman aku terserempak dengan makhluk ghaib. Aku bukanlah ‘someone’ yang ada …

Read more

Busung.
2.9 (35)

BUSUNG. SEBENARNYA ini merupakan pengalaman paling sadis buat aku. Buat pertama kalinya selepas melangkah ke alam pekerjaan, aku mengikuti kedua ibu bapaku untuk pergi menemani mak sedara ke rumah perawat. ( nama mak saudara aku …

Read more

GAGAL
3.7 (46)

Semalam aku hangout dan balik agak lewat malam. Tapi aku pergi balik naik grab aje. Jadi balik malam tu dalam jam 12 malam pun aku pickup grab. Macam biasalah aku mundar mandir tepi jalan tunggu …

Read more

Ada Yang Tak Diikat
4.4 (21)

Lama betul tak menulis…. Harap memuaskan… Lemah rasa hari ini, berkali-kali jarum dicucuk, namun tak ketemu uratnya. D***h mahu ditagih, nak dihantar ke makmal. Akhirnya setelah berganti-ganti cik misi, barulah diperoleh darahnya. “Lega….”,kata hati aku. …

Read more