Asrama Puteri
4.4 (8)

20.04.2024 Assalammuaikum dan selamat sejahtera. Nama aku Ain. Terima kasih FS sekiranya menyiarkan cerita aku. Sejujurnya aku memang minat sangat baca kisah seram even aku sendiri seorang yang penakut. Kalau tengah malam aku terjaga dan …

Read more

Mertua
4.5 (23)

Assalamualaikum. Hai, terima kasih admin jika kisah aku disiarkan kali ni. Untuk kisah kali ini aku nak kongsi pasal sihir yang terjadi dalam kalangan keluarga besar sebelah ibu aku. Sebelum aku mula, kisah yg aku …

Read more

Cerpen Emy
3.9 (14)

Warning:: cerita ini betul-betul pendek.. Dah macam-macam jenis gangguan ringan dah aku lalui. Gangguan yang aku kena ni, tak sehebat kakak aku. Kesian kakak. Tapi malas la nak story pasal kakak. Antara gangguan yang biasa …

Read more

MAKHLUK TINGKAT 8
4.4 (16)

Tidak berapa lama selepas kejadian bellman yang “diusik” penjaga pokok itu, seorang pekerja restoran bernama Loga berbangsa india pula diganggu. Loga masuk kerja awal pada satu hari untuk menyediakan apa yang perlu sebagai persediaan restoran …

Read more

Aku dan Ida
4.5 (34)

Hai assalamualaikum dan selamat sejahtera. Nama aku L. Aku pernah post cerita pasal “Aku Pekerja Baru”. Sebelum baca cerita ni, tolong baca cerita tu dulu ya, baru korang faham. Lama tak muncul kat sini, dekat …

Read more