GAGAL
2.8 (13)

Semalam aku hangout dan balik agak lewat malam. Tapi aku pergi balik naik grab aje. Jadi balik malam tu dalam jam 12 malam pun aku pickup grab. Macam biasalah aku mundar mandir tepi jalan tunggu …

Read more

Ada Yang Tak Diikat
4.1 (7)

Lama betul tak menulis…. Harap memuaskan… Lemah rasa hari ini, berkali-kali jarum dicucuk, namun tak ketemu uratnya. D***h mahu ditagih, nak dihantar ke makmal. Akhirnya setelah berganti-ganti cik misi, barulah diperoleh darahnya. “Lega….”,kata hati aku. …

Read more

Asrama Puteri
4.5 (11)

20.04.2024 Assalammuaikum dan selamat sejahtera. Nama aku Ain. Terima kasih FS sekiranya menyiarkan cerita aku. Sejujurnya aku memang minat sangat baca kisah seram even aku sendiri seorang yang penakut. Kalau tengah malam aku terjaga dan …

Read more

Mertua
4.6 (30)

Assalamualaikum. Hai, terima kasih admin jika kisah aku disiarkan kali ni. Untuk kisah kali ini aku nak kongsi pasal sihir yang terjadi dalam kalangan keluarga besar sebelah ibu aku. Sebelum aku mula, kisah yg aku …

Read more

Cerpen Emy
3.9 (15)

Warning:: cerita ini betul-betul pendek.. Dah macam-macam jenis gangguan ringan dah aku lalui. Gangguan yang aku kena ni, tak sehebat kakak aku. Kesian kakak. Tapi malas la nak story pasal kakak. Antara gangguan yang biasa …

Read more