Bunian
4.8 (13)

Assalamualaikum warga FS, kornag mesti pernah dengar banyak cerita pasal bunian kan? Aku pun percaya yang dorang ni wujud sebab dorang pun makhluk Allah. Sorry cerita aku ni panjang sebab berkait rapat huhu. Ayah aku …

Read more

Bilik Bernombor 4
5 (13)

Salam warga FS. Kisah yang aku nak kongsikan kali ini berlaku kira-kira 10 tahun dulu ketika aku belajar di sebuah institut pengajian tinggi. Ini kali pertama aku jejakkan kaki ke hostel setelah sekian lama tinggal …

Read more

Kisah Aku di PLKN Kulim
4.7 (15)

Saya nak post cerita masa saya di PLKN di kulim,ya? Assalamualaikum..bila ramai yang bercerita tentang pengalaman plkn saya pun nak berkongsi la serba sikit kisah saya..mungkin tak berapa seram tapi bagi kami yg lalui ni …

Read more

Tetamu Yang Tak Diundang
4.9 (15)

As’salam penggemar2 FS… Saya berasal dari Singapura. Boleh panggil saya Lady Yan… Saya ingin berkongsi pengalaman seram saya sendiri, yang terjadi sewaktu saya berumur 24 tahun di rumah pangsa rumah Mak dan Ayah saya di …

Read more

SAKA
5 (14)

Assalamualaikum peminat FS semua. Aku tertarik untuk cerita kisah keluarga aku mengenai saka. Mesti semua pernah dengar pasal saka ni kan? Apa yang korang tengok dekat tv tu tak sama dengan realiti yang keluarga aku …

Read more

Kem Kuala Kubu Selangor
4.8 (9)

Assalamualaikum dan salam sejahtera warga FS . Nama aku Ima , aku nak kongsi cerita time aku dipaksa menyertai Kem Jati Diri kat Kem PLKN Kuala Kubu Selangor . Sememangnya aku dan kem sekolah berpisah …

Read more

MISTIK MALAM RAYA
4.4 (5)

Assalamualaikum pembaca FS. Saya merupakan peminat setia FS. Kali ini saya ingin menceritakan tentang pengalaman misteri dan seram yang terjadi di kampung mak saya di malam hari raya yang lepas. Kampung mak saya terletak di …

Read more

Gangguan Sepanjang Hidup
5 (8)

Assalamualaikum. Aku ade hantar cerita rasuk kat sekolah haritu. Ni nak cerita pengalaman lain pulak yang aku kata panjang sampai boleh buat novel tu.huhu. So,lepas habis sekolah, aku dapat sambung study. Aku stay hostel dan …

Read more

AKU NAMPAK
5 (11)

Since banyak yg berkongsi pengalaman, aku pon nak bercerita sikit cerita aku. First time aku tengok benda tu tu masa umur aku 7 tahun. Aku ni ada habit dan jenis cepat panas. So bila tengah …

Read more

Villa Terbiar
4.6 (10)

Assalamualaikum & Salam sejahtera kepada pembaca FS. Ni kali ke 2 aku nak share pengalaman aku. Cerita aku yang mula¬≤ tu aku rasa FS tak publish lagi. Entahlah aku pun tak tau kenapa tak publish …

Read more

Bangla Kantin
4.7 (11)

Assalamualaikum admin dan rakan2 semua.. Saya ingin menceritakan pengalaman saya ketika berkerja di sebuah kilang di pulau pinang. Mungkin tidak begitu menyeramkan tp kisah ini terjadi di malam raya dimana beberapa technician diminta untuk membuat …

Read more