Dari Meja Admin

Admin sedang tukar design blog. Masih ada tak masalah email pembaca lain yang keluar bila nak komen? Ke ada masalah lain, bolehlah komen di bawah ini..

Rate this post

150 comments

    1. Makin pemes blog tu makin banyak iklan…
      Sbb iklan tu ler income admin…
      Iklan tu nk tepek sini berbayor…
      Nak xnak kena hadapleeerrr…

        1. Hawok ni pakai hp jer pakcik..
          Pc kire ok laa..

          Min.. perbaiki k..
          Kang haku suh nenek n atuk kebayan baling penyapu kangg.. ?

          1. kang orang kata ko menunjuk pulak EL sebab pakai Macbook. Haritu ko cerita pakai kete jenama tu pon dah kena kecam. LOL

          2. Duli apa aku. Aku pakai dua2 sbb tu aku tau mac kena Scroll ke kanan. Tu pon nk kecam? Pernah buat web site x ? Tau x screen 14 inc x sama 12 inc. Tau x Mac n windows lain ? Mozila Safari lain ?

          3. Hahhaha… dulik sana dorang el..
            Allah dah beri rezeki setiap org..
            Bg aku la kan.. walau kau tunjuk ape pun jenama kau pakai skli pung..
            Tetap xlupe diri.. ahahahah.. jgn lupe diri tau..

            Kang aku suh atuk n nenek kebayan perambat kau dgn batang penyapu..

          4. peduli drng el.. ni kalau aku cakap full set equipment aku kat opis ni meletup kepala otak drng ni..

            **Cerita sini abis sini haha

  1. Ohh.. admin.. kalau komen panjang2 jadi balik cm sebelum ni.. tulisan dari sederat menegak..
    Sumpah annoying sgt..
    Pning baca kot min..
    Tulisan melintang semua..
    Update please..

  2. ADA GLITCH SIKIT MIMINAH
    DEKAT KOMEN
    TERUTAMANYA WAKTU KITA NAK REPLY KOMEN ORANG
    DIA KELUAR NAME SIAP EMAIL ORANG YANG KOMEN SEBELUM KITA.
    MOHON ADMIN FIX THIS
    BTW KEKALKAN RUPA LAMA FS DAN TAMBAH FEATURES BARU MACAM TROPHY COMMENTOR TU VERY NICE.
    KALAU BOLEH LIKE AND DISLIKE KOMEN
    DAN BUTANG DELETE COMMENT SENDIRI.

  3. Hye min..sy cikbambam..siap intro plk kan?..sy xde pape komen sgt cume komen jdk menegak tu je la sy poning nk baca..sy suke carta komen dpt trophy tu..kipidap min..??????

  4. kak mami baca pakai fon jugak.. tapi design baru tadi takda pulak keluar iklan ke apa.. just email problem jela.. kak mami suka design baru.. nampak tak kak mami orang yg boleh menerima perubahan.. hhahaha.. anyway sumpah kak mami tak suka design lama.. kak mami mahukan perubahan..

        1. Haha.. udah deme pun ngomen, jari mcm xad insurance. Krna jari, hati manyak sakit maa~ Tp teman suka je bca komen2 mekome.. yg gaduh2 lagi digalakkan.. haha

          1. alah, memanglah aku komen. tapi ayat2 aku takdelah overdose, takde pulak aku maki org. taik kan je pon. sob sob sob. meh pinjam bahu ko. sob sob sob. dahlah. malas dah nk komen2. oklah, aku nak balik keje dulu. takde mood. adios.

          2. Alaa… ko jgn la majuk. Kemurungan aq xnmpk komen ko dlm sehari. Sbb ko komen taik kat org la org kecam patutnya ko sumbat je taik tu kat org tu.
            Muahahaha..

          3. elehh. taik je pon, bukan bodohkan org pon. huh! bukan ko pon penah kecam aku ke?? ada masa je aku komen, bukan setiap hari pon.

  5. Hi admin… ni just cadangan je taw, apakata,
    1. admin tambah tempat search dkt homepage FS..senang kami nak cari cerita dr kami punya favorite writer…tak payah la kami kena open dulu mana2 cerita n baru boleh search sbb tempat search tu just ada kat dalam ruangan cerita je bukan kat homepage..
    2. tambah list cerita paling popular dkt homepage pon bagus jugak..
    sekali lagi nak bg tahu, ni just cadangan je taw
    thank you..harap cadangan ini difikirkan dgn baik oleh admin..

          1. Aq sajat.. kahkahkah.. bior p la aq ni spesis pe.. nyibuk je ko nak tau. Ko ptut brsyukur yg ko ada hardcore fans mcm aq.. hahaha

          2. ok je kalau ko spesis sajat. aku suka kawan dgn org spesis mcm sajat. tak peduli hal org n tak menyakitkan hati. kahkahkah. tetiba jadi hardcore fans. tak berbunga pon hati aku.

            #rolling eyes

      1. Ada dekat page cerita bukan dkt homepage..sebab kami mmg suka baca cerita popular, tp terpaksa kna open mana2 cerita,then baru boleh view list tu..kan lebih senang kalau list tu dh tersedia dkt homepage FS sendiri

    1. Haaa kan bagus camni…
      Xyahler nk berperang kat sini…
      Xde pekdahnye…
      Pasni komen garang2 xper org blh terima tp jgn maki hamun atau carut pepelik, tu yg buat gadoh tu…

      Peace yoo!!!

  6. Admin… nk tnya. Mna writer lama2? Diorg sonyap jo? Den nunggu udah lama… M, Kucing Kelabu, Si celupar, cikedot, stella bgai2.. writer baru ok la berbakat tp still miss the old writer. Aura diorg lain mcm. Writer bru ilovedammerung. Muah ciket.. hahaha

    1. M dh surender sbb terlalu byk hint die dh revealed yg boleh espose diri die sebenar…
      Writer lain plak sejak aritu ade musim komen yg padu2 kecam writer sekalian, diorg dh move on g tempat lain cube nasib…

    2. jangan lupa si rin, yang cerita aku rindukan maya,dulu gigih google nak tau betul ke tak maya tu wujud.,huhu.last cerita si rin pasal jin herisha,.ntah mana la si rin tu..

    1. Xde harap pape pon…
      Saje jer nk borak2 dlm ni…
      Mmg dr awal FS dlu akk rajen jer komen wpon xde reply dr sesape…
      Citer best ke x best ke, akk sebolehnye nk komen gak as a tocken of appreciation utk kesungguhan writer…

  7. saya cuma nak cadangkan.. kan sekarang kebnyakan writers post cerita by episod, pastu skrg banyak cerita still pending next episod/story. boleh tak admin highlight kan kat satu ruang, cerita2 yg still pending next episod. sbb kan kadang2 sampai dah lupa ada cerita yg smpai skrg belum update next story/sambungan cerita. cth mcm dia bukan nadia, dah lama tggu sambungan.
    (err sye pun tak tau mcm mna nak explain, just abaikan kalau tak pham, sbb tak jadi masalah sgt pun, still bleh baca lgi fs hari2..hehe)

          1. Ada symbol ^ dkt right corner untuk each main comments.. Click lpas tu akan hide la semua reply under main comment.. Tp x last longer sbb setiap kali balik ke page tu comment tu akan show up balik..

          2. MAKSUD ADMIN KENA PADAM DALAM MASA 15 MINIT. LEPAS TU KOMEN KO KEKAL ABADI DALAM FS NI
            SO FIKIR DULU SEBELUM NAK KOMEN TU

  8. admin, aku suka design baru ni. tapi kan, boleh tak jangan letak code? lecehlah setiap kali komen kena masuk kan code.

  9. Pakcik (singkong dan keju)
    Aku nk tnye…acanerr nak delete komeng nihh..

    Makcik bambam..
    Hahahha
    Maira ??
    Kak yulie..

    Semua aku seru dah haaa.. adehhh..

  10. Admin aku nak komplen 1 lagi bole?.. buka web thru phone still got bit problem la.. tulisan dkt comments tu tak tersusun.. ada words yg duduk sebaris dgn nama..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.