Gila Atau Petunjuk?
2.6 (27)

Assalamualaikum.. Saya Linda. Ada sesetengah orang akan kata saya gila sebab menceritakan perkara yang tidak masuk akal kepada polis. Tetapi bagi yang mengalami sendiri pasti akan setuju dengan naluri keibuan saya. Saya adalah ibu kepada … Read more

Caltex
4.8 (50)

Hi assalamualaikum, kepada fiksyen shasha terima kasih sebab menyiarkan cerita saya, nama aku ira, kalau termasuk cerita ni, sudah 4 kali aku bercerita di sini, alang-alang aku pon tak ada benda nak buat so aku … Read more

MIMPI VS REALITI
4.6 (26)

Assalamualaikum wbt… Lama betul saya tak menulis di sini.. Agak sibuk kebelakangan ini..Bagi yang belum kenal saya, nama saya, Cahaya Yang Utama. Pernah bercerita tentang bagaimana saya berdialog dengan bangsa jin (tajuk : Tetamu Siang) … Read more

BOTOL BESI?
4.1 (21)

Assalamualaikum nama aku ira, ni kali ketiga aku bercerita kat fs, sebenarnya memang dah lama nak share cerita berkaitan dengan hal mistik yang pernah berlaku pada aku tapi disebabkan kesuntukan masa , aku baru dapat … Read more

Jalan UTL Mantin
4.4 (17)

Selamat sejahtera. Ini merupakan kisah aneh yang aku pernah alami sendiri dalam hidup. Semuanya 100% datang daripada penulisan sendiri. Sebelum itu, acap kali juga aku terdengar dan terbaca perkongsian orang ramai tentang pengalaman seram individual … Read more

Mimpi
3.5 (20)

Satu mimpi yang berlarutan setelah kematian ayah dan ahli saudaranya yang lain. Mimpi. Ada yang boleh percaya ada yang tidak. Tapi mimpi apa yang boleh membuatkan budak perempuan yang berumur 10 tahun menanggung rasa sakit … Read more

Dia Sandar.
4.6 (30)

Salam Fiksyen Shasha dan para pembaca fiksyen shasha! Ini kisah benar yang berlaku..tidaklah seram tapi bagi saya kurang ajar.😂 Gara-gara peristiwa ini la saya kurangkan aktiviti memancing bersama suami.. selama 3 hingga 4 tahun saya … Read more

PUSING
4.6 (53)

“Dah jom” ajak arwah abahku. “Eh? Lewat dah nih bah, orang tak nak bukak pintu nanti” jawabku. “Abah kan abang, berani dorang tak nak bukak pintu?” tegasnya pula. Walaupun agak berat hati, aku tetap mengikut. … Read more