KLINIK 24JAM
4.9 (20)

KISAH ini dah lama, sekitar 20 hingga 30 tahun yang lalu. Lokasinya di sebuah daerah di negeri Johor. Sebuah klinik baharu dibuka di sebuah kawasan bangunan yang baharu siap dibina dan demi mahu memberi pertolongan …

Read more

Rumah sewa
4.8 (21)

Rumah sewa Hai semua peminat peminat FS ..apa Khabar semuanya? Tiap tiap pagi sebelum nak buat breakfast confirm aku buka page FS ni..hehe sebab nya dalam sehari memang ada cerita cerita baru..tiba tiba aku rasa …

Read more

Hilang sehari
3.9 (17)

Hai semua peminat FS,,saya seorang pembaca setia FS juga Tau,,selalunya saya membaca semua kisah kisah seram daripada pengikut¬≤ FS juga…jadi terdetik hati nak kongsikan pengalaman ketika aku berusia 9 tahun dulu…kalau diingatkan semula kisah tu …

Read more

PERIGI TUA
3.3 (3)

Ada di sebuah pedalaman, rata-rata penduduknya masih mengamalkan kepercayaan nenek moyang mereka. Hal mistik seperti jin belaan, dan santau menjadi perkara biasa buat mereka. Ada di antara mereka handal dalam ilmu perdukunan. Jadi tidak hairan …

Read more

Air terjun
4.7 (27)

Hai semuanya,,salam dari saya kak El..jdi kak El nak kongsikan sedikit pengalaman yang mungkin tak berapa scary tapi adalah kisah yang berlaku dalam hidup kak El… Pada tahun 2019,,aku Dan kawan kawan pergi luangkan masa …

Read more

EKA, ALIF DAN SAKA
3.4 (13)

Bermula dari insiden gangguan di kedai, Eka mula faham sedikit demi sedikit tentang bagaimana gangguan makhluk halus boleh berlaku. Banyak persoalan Eka berkaitan perkara-perkara mistik yang saya jawab menjadikan minatnya semakin mendalam dalam hal-hal sebegini. …

Read more

MAKCIK DAN SETAN
3.9 (8)

Suatu hari nan damai, masuk je ke kedai, saya nampak budak-budak pembantu kedai tengah rancak membawang. Siapa lagi kalau bukan Dya dan Ati. Ada seorang lagi yang bernama Eka pun tumpang sekaki. Pada mulanya saya …

Read more

Zahra
2.9 (12)

Zahra sorang remaja yang baru saja mendapat tawaran sambung belajar di sebuah universiti terkemuka tanah air. Universiti menyediakan segala kemudahan kecuali rumah untuk para pelajar. Zahra terpaksa mencari sendiri rumah sewa setelah pendaftaran dibuat di …

Read more

BERCAKAP DENGAN ROH?
3.9 (17)

Anak saya namanya Eca. Umur 14 tahun dan berada dalam tingkatan dua di sebuah sekolah menengah. Suatu hari, selepas waktu Isyak, tengah saya lepak menonton movie di netflix, Eca datang duduk atas kusyen dekat dengan …

Read more

Satu malam
2.6 (16)

Hai semua pembaca fiksyen Shasha. Aku harap korang seronok membaca kisah pengalaman sebenar yang berlaku pada diri aku dan roommate aku. Cerita ni bermula pada semester 1 aku dan rakan-rakan di sebuah Politeknik yang berada …

Read more