“Ustaz”?

Assalamualaikum wbt.

Ini pertama kali aku hantar cerita dekat FS. Aku nak cerita sebab aku rasa pelik dengan cerita kawan sekelas aku.

Aku ada seorang kawan, nama dia aku gelarkan SYA saja. Dia baik dan pemalu orangnya.

Aku bukan nak cerita pasal dia, tapi aku nak cerita pasal mak dia walaupun tak habis dia cerita (katanya tak boleh cerita habis nanti aku yang kena).

Mak dia kena sihir dengan rakan sekerja sebabnya aku pun tak tahu sebab dia tak nak bagitahu aku.

Jadi pakcik saudara dia pun panggil ustaz yang mana ustaz tu orang Indonesia.

Macam mana boleh jumpa? Isteri ustaz tu sama kerja dengan pakcik saudara dia, (aku gelarkan dia pakcik Ahmad walaupun aku tak tahu nama sebenar) jadi pakcik Ahmad ni ceritalah dekat si isteri ustaz tu. Isteri ustaz tu pun balik cerita kat si ustaz tu sendiri.

Mungkin dah janji nak jumpa di rumah (nenek SYA), ustaz tu datang pukul 6. Dia datang saja-saja tapi dia keliling rumah katanya nak tengok kalau ada benda. Masa SYA cakap ni aku okey lagi. Masih positif walaupun aura negatif mula main dalam kepala aku.

Aku jenis mulut cepat nak tahu bila aura negatif ada dalam diri. Jadi aku pun tanya, “pukul berapa ustaz tu rawat mak SYA?”

Yang aku jadi kelunya bila SYA cakap, “dia rawat pukul 11:30 malam nak dekat-dekat pukul 12:00 pagi. Kenapa?”

Aku hanya senyum kekok dan minta dia sambung.

Dalam pukul 11:30 malam ustaz tu mulakan dengan urut SYA. aih, apa kena pula kawan aku yang kena urut ni padahal mak dia yang kena.

Ustaz tu kata dekat SYA nak bagi badan cergas, sihat dan seumpamanya. Jadi ustaz tu suruh SYA berkemban. Dia nak urut seluruh badan kecuali tangan.

Mak saudara dia ada dengan SYA dan mak dia (kat dalam bilik) kata ustaz tu hanya orang perempuan je kena buat sebab lelaki ni iman dia kuat.

Gila. Tu je apa aku boleh ucap masa ustaz tu kata camtu.

SYA diurut dengan mata yang ditutup semoga menjadi apa yang ustaz ubatkan. Mula-mula dengar apa yang dia cakap, “bismillah, Allahuakbar, Allahuakbar……” Lepas tu takde dengar apa-apa.

Dia picit muka, sampai dada lepastu kat perut, ustaz tu tekan tangan masa kat perut. SYA kata ustaz tu suruh jangan makan meggi. Aku pelik, apa jadah cakap macamtu. Ni doktor ke ustaz?

Sampai kaki dia tarik sehingga ibu jari SYA. SYA hanya diam sebab dia memang tak kena pun sihir. Lepas siap, SYA rasa segar.

Kalau nak tahu ustaz tu sentuh dengan tangan yang tak pakai apa-apa. Freehand kata orang. Dahlah freehand, sentuh pun tak minta izin. Allahu.

Lepas semua penat berurut dengan ustaz tu, ustaz tu dia bagi ubat. Katanya untuk melindungi diri dari dicaci, dihina orang lain.

Ustaz tu pun siap minta air nak pagarkan rumah. Siap semua, dia bagi mak SYA rantai. Rantai butir yang kena warna kuning.

SYA kata untuk lindung diri dari orang jahat. Selalu dirahmati dan orang hormat.

Punca SYA kena urut sebab dia ada bawa tuah kata ustaz tu. Tu kena urut.

Lepas habis je ubat SYA, dia akan bagi rantai bentuk kuning tu. Masa dia bagitahu, dia siap senyum bahagia lagi.

Aku memang rasa pelik dengan cerita SYA. Aura negatif memang 99% dalam diri.

Aku minta maaf kalau ada yang mengarut tapi cerita ni benar, tak ada tambah atau buang.

Aku minta tolong dengan orang yang arif dalam FS untuk tolong aku pasal ni. Betul ke cara perubatannya?

Semoga kita dapat jumpa dilain cerita.

Wallahualam, Assalamualaikum.

(Jika disiarkan di FS, aku ucapkan terima kasih banyak-banyak)

AZ
FOLLOW FB KAMI.

38 comments

  1. pengalaman saya dan family…
    takder ustaz2 yang merawat berani2 sentuh bukan muhrim tanpa sarung tangan atau kain pelapik…

    ni mmg out…. macam ambik kesempatan pula…

  2. kalau pegang pun, hanya dekat ibu jari kaki, itu pun mntak izin mak ayah, dan pegang kaki depan mak ayah. tak ade sampai nak pegang satu badan. ni memang kes ambil kesempatan rasenye

  3. Ni ambik kesempatan ni. Jgn percaya kalau yg mengaku ustaz buat mcm tu. Urut bagai lepas tu bagi benda suruh pakai/simpan. Pasti ada khadam dia dalam benda tu. Org yg tau agama pasti jaga batas aurat dan tak akan bagi tangkal2. Nti boleh syirik. Dan ustaz2 akan elakkan drp terjadi fitnah dan syirik.

  4. Itu bukan ustaz namanya itu setan…. Mazhab mana ustaz ni kata boleh mengurut pompuan sampai gitu???????? Please lah… dah kena pukau la satu family tu kalau itu pun takleh nak pikir ada yang tak kena… kalau bini ‘ustaz’ tu yang urut ye la jugak…tapi nak sound member awak si sya pun tak guna.. sebab mata dia dah buta kena pukau.. harapnye takde lah benda lagi teruk si ustaz tu buat..

  5. suruh kwn awak buang rantai yg “ustaz” tu bagi. bakar pun takpe. tu ustaz jadian tu. penunggang agama. definitely ada niat tak baik dkt kwn awak. silap2 dah terkena ilmu pengasih. mana ada ustaz berubat main sentuh2 mcm tu siap kena berkemban bagai. selalunya nak berubat cara islam ni, yg freehair pun akan disuruh tutup aurat sepenuhnya. ni lagi disuruh bukak. sesat tu.

  6. Aduh…kesiannya SYA n family… Dicabul secara terang-terangan.. Ntah apalah yang dia hantar tu..siap keliling rumah. Bimbang juga dia ada tanam2 sesuatu dan masukkan sesuatu dalam badan masa urut2 tu.. Saya bersimpati sangat2..

  7. Masa ustaz tu urut ada x dia sentuh atan picit picit biji kelentit??? Ada cecairan x keluar dari faraj sya?? Klu ada maksudnye sya teransang dan akan bersetubuh dgn ustaz pelaq tu dlm masa yg terdekat.. jgn u pun p join depa plk.

  8. Sah,Sya kena cabul.Harap penulis nasihatkan Sya dan keluarga supaya buat laporan polis secepat mungkin supaya tiada orang lain terkena macam ni.Semua barang yang diberi oleh bomoh keparat tu kena dibakar sehingga hangus.Bawa Sya dan keluarga berubat dengan perawat yang boleh dipercayai.

    1. Ada dah kes macam nie buat report polis – polis kata selagi takde bukti kena rogol – takyah buat report – dah kene baru report- tak ke bangang?????????

  9. kalo tym sya kena urut tu tanpa ditemani mak dia dan ak sedara dia, aku gerenti ustaz tu kompom nak lebih dri itu. mugkin dia nak fingering sya sampai horny pastu dia gilat pussy sya n 69 terus.. fuuhh,, 3 some pun best.

          1. Diorang ni orang gila. Jangan layan.

            Kita orang ada adab, ada harga diri, orang yang terpelajar dan menjaga sunah Rasulullah SAW.

  10. Hahahaaa..yg komen lucah2 tu org yg sama je. dia melucah pastu # org bnda yg baik. kadang ok kadang gila. kdg2 yg komen elok2 tu pn dia pnya jgk.split personality. dh x de keje nk buat. org lonely x de org nk mmg mcm tu perangai dia. sikit up mental dia dr babi😂

    1. 😏 Ikut suka kaulah nak tuduh. Aq dpt pahala kalau kau fitnah pon 😆alhamdulillah la transferkan utk aq. Baiknya hati kau.

  11. Yang komen mengarut ni macam kanak kanak ribena…maybe dia ada post citer tapi tak publish atau publish tapi dikecam sampai depress…hasilnya, blast dengan komen tak matang…bebudak, kalau ajak berhujah diorang tak berani…berani melucah je…

    1. Dlu sy pun pernah kena kt beaufort. Ada satu ustaz ni dtg utk mengubat sy tp malang, sy diraba sampai tetek sy bengkak dkt nipple tu dia gigit manja lh dan hisap2 sampai sy stim. Jd keras nipple sy time tu. Lps tu dia turun ke faraj sy dan starting tu dia main dgn jari dia dkt alur pepek sy yg tembam dan kaler pink ni. Lps tu dia guna jari kelinking dia utk cucuk2 pepek sy dan sambil tu dia jilat sepuas2ny. Mmg nikmat best, sy mula teransang dan hisap pelir ustaz itu sampai dgn telo2 sy jilat mmg best time tu. Ustaz itu pun ada jilat lubung jubor sy jg, sy sempat kentut kt mulut ustaz tu keluar lh tahi cirit sy sikit. Tp itu x gentarkan ustaz namun dengan selamba dia telan tahi itu dan mula lh aksi dayung mendayung selepas itu. Mmg best tp selepas tu sy pergi repot polis. Biar ustaz tu mereput di penjara. Mungkin kalian pernah dengar kes ini pd tahun 2015. Skrg pun sy masih dptkan khidmat urutan drp ustaz2. Sbb ustaz2 ini alim tp nafsu dorg blh kalah si kuda bah. Mmg ganas tp puas lh pepek sy koyak sikit lps guna seks toys. Setiap kali sesi “urut” sy akan bt pigi bt repot polis. Dh banyak dah ustaz2 dlm penjara kerna sy. Tq geng

      1. Hahahaaa😹 bodo la ko. Kn aku da ckp ko kadang btl kadang gila.
        ok2 lawak ko x hambar. tp anjing btl la lu melucah smpi x de adab.
        mmg napsu kuda ko ni

      2. Memalukan btl ko ne. Mgkn ada jin asyik dalam badan kau. Cari bantuan k bro. Aq doakn ko smpt brtaubt n x mati masa taip komen2 lucah kau.

  12. Biasa yang bahasa xde adap ni budak2 zaman lahir tahun 1990 ke atas…budak2 zaman lahir tahun 90’an.. kurang ajar skit..Agaknya mak pak buat dia x baca bismillah

    1. Maaf celah, takkan hanya kerana seorang yang bersikap tidak beradap habis dipersalahkan semua yang lahir 90-an? Siap disalahkan lagi mak bapak buat tak baca bismillah? Nak tanye sikit ni? Buat ape yang nak kene baca bismillah tu?

  13. makin mengarut melampau2 komen2 kat FS ni skrg. rasanya lebih baik kalau admin disable je terus komen. biar semua tak dpt komen. nak block, filter pun they will always come back somehow. mengganggu pembacaan bila ada komen2 lucah, maki hamun, racist dan lain2.

    1. Aku pun tengah pelik kenapa admin tak buat kerja. Takkan tak baca langsung.

      Sampai aku berfikiran mungkin ini cara nak naikkan semula web FS ni lalu merekalah (admin) yang mencipta komen2 yang tidak bermoral.

  14. Mak dia kena sihir, anak kena urut..apa bangang tak syak apa-apa?ikut macam orang bodoh..macam pi hospital..aku yg sakit, doktor suruh mak yg mkn ubat…adusssss…!!!

  15. Ni nm ny penunduk.. Ustaz tu tak tanam apa² tapi just nak show yg dia kira buat something bg nk dptkn kpcyaan then dia buat ilmu penunduk n kabur mata yg mata stiap ada kt situ jd blur..Sng je nk patahkn bnd cmni..

  16. apa yg sy dgr dari Allahyarham tg dr haron din,
    1. tiada persentuhan trus antara bkn muhrim.
    2. beliau melarang perawat memberitahu oesakit itu terkena saka kerana bole akibat fitnah libatkn keturunan

  17. Saya pernah gak berubat masa baru kahwin. Masok bilik sorang tp suami izinkan sebab ustad tu punya bini teman. Suami tunggu luar. Bilik ada pelita je dn asap kemenyan. Bini ustad suruh saya bogel dan baring terlentang atas tilam, tutup dengan kain batik. Pastu dia amek kain kuning ikat tutup mata saya. Ada pasang bacaan ayat ayat. Bini ustad sandarkan saya kat badan dia dn bisik ustad nk mulakan rawatan maka saya kena dendiam dn jangan takut sebab dia ada. Lepas tu bini ustad urut picit tetek hala ke puting dn picit tarik puting gentel2 lepas. Katanya keluarkan benda negatif dari badan. Setelah seketika saya rasa jari2 dinonok. Kemudian bibir nonok diselak. Kata bini ustad kena buka pintu untuk benda jahat keluar. Kemudian bini ustad picit tarik gentel puting dn lepas sementara ustad gentel dn lepas kelentit. Katanya keluarkan aura negatif. Saya sebenarnya masa tu rasa tenang ya amat tp stim. Puting keras, kelentit keras, nonok berair. Tak brape lama bini ustad cakap tiba masa ustad kena sedut keluar saki baki benda jahat dalam badan. Benar bagai dikata, ustad guna mulut sedut nonok. Dijolok muncung mulut dlam lubang nonoo dn disedutnya lubang nonok. Stim pulak saya masa tu. Lepas tu bini ustad kata nak step seterusnya cuci habis. Ustad jilat seluruh nonok dan sedut sedut kelentit. Bini ustad kata kena korek bagi buang habis benda jahat. Ustad masok dua jari dalam lubang nonok, dia korek dia sorong tarik jari nak bg keluar benda jahat sambil sedut kelentit. Bini ustad pulak usaha picit tarik gentel puting kuat dan lelaju sama dngan ustad makin kuat jolok keluar masuk jari dalam lubang nonok dn makin kuat sedut isap kelentit. Bini ustad kata kalau rasa ibu benda jahat nk keluar ikut lubang nonok, lepaskan je. Masa tu memang stim sesangat dan xlama kemudian memang keluar roh ibu jahat sebab bini ustad kata benda jahat tu keluar diiringi air nonok. Dan saya akan berasa syok sedap dan lega. Lepas tu bini ustad baringkan saya dan dia lap seluruh badan serta nonok saya. Kemudian dia sapu minyak pendinding keseluruh badan saya. Memang rasa lega lepas sesi berubat tu. Saya tersenyum2 keluar saya bagitau suami, benda jahat dan negatif dah keluar. Ustad dan bini dah tarik bagi keluar. Suami pun gembira. Sejak tu tiap bulan saya repeat rawatan. Minggu lepas bini ustad kata nak lagi elok, lepas ustad sedut lubang nonok, korek lubang nonok dan sedut kelentit, kena jolok batang sakti dalam lubang nonok. Saya tanya sakit ke? Bini ustad kata xsakit tp sedap. Batang sakti tu sebiji macam konek suami je bila masuk. Mungkin next round berubat sy try pulak batang sakti ustad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.