10 Kisah Paling Banyak Dibaca Bulan Februari 2017

Berikut kami senaraikan, 10 kisah di dalam Fiksyenshasha.com yang paling banyak dibaca bagi bulan Februari 2017. Enjoy..

Berikut senarai 10 kisah paling ramai pembaca (mengikut urutan)
  1. Kisah Ulek Mayang
  2. Kami Tinggal di rumah hantu selama 5 tahun
  3. Nombor telefon berhantu
  4. Kifarah rumah D13A
  5. Kawan Buat Projek
  6. Maya Misteri Diana
  7. Rumah Sewa di Arau
  8. KMHELL
  9. Disebalik Kisah Kampus Tapah
  10. Bahana Hafal Mantera

.

Beri markah tahap keseraman kisah ini

Dah baca?Jom tonton video terbaru dari FS.

24 comments

  1. Good job admin and all the writers…
    Tengkiu for your efforts…
    Teruskan usaha dan semangat ingin berkongsi…
    Yg pasti…
    Kena kebalkan emosi dan cekalkan hati…
    Almaklumlah…ghamai yg mcm spesis hakak ni…
    Spesis suke membaca dan mengomen…
    Heheheheheh…

      1. Bukan…
        Cerita Kerana Keceluparan tu mmg dh xde…
        Akk dr aritu cr page by page…
        pastu search gune google pon PAGE NOT FOUND…
        Mmg citer tu dh xde…
        Admin…
        Sila jawab…
        Awat citer tu MIA…???

  2. wah… top ten citer yg org dok baca… apa kata FS buat sekali top ten yg rajin komen… konfem no 1 dpt kat kak yulie… hehehe….

  3. kenapa cta carlitorocker…tak de dlm senarai..rasanya cerita yang dsampaikan penulis sngat2 menyeramkan ..dan boleh dkata yang terbaik dr yang lain.

  4. rasanya penulis cta akak rumah bernombor..deefen..carlitorocker.. penulis cta maya..adalah yang terbaik ..kalau sya dpt bg bntang sya bg 10 bntang untul penulis2 crita ni..

  5. Carlitorocker n #sicelupar aku rasa plg win.. terutama skli smua cerita2 #sicelupar seram wei campur lawok dia tbaik

  6. admin minta D9 up lg stry..tetgu aku..
    aku ade kish jgk psl jin sbesar hotel. anak kerak. hantu raya. manusia btopengkan jin. man usia dighaibkan dan dipesongkan perjalanan. aku mmg hari2 baca FS ni .pemint tegar cerita seram.mcmni mastika pun xblh cari makan woo.. haha .. tp bestla baca pengalaman dorg.

  7. Macam tak betul jer top view nih, yang banyak comments dekat fb entry lain, yang tersenarai ni, ada yang comment sedikit pon view tinggi, pelik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.