Penunggu Sebelah
4.7 (3)

Assalamuaalaikum w.b.t dan selamat malam buat pembaca ruangan Fs.Nama aku Ash aku antara penggemar cerita² seram/thriller semua before this gua follow creepyposta je kat wattpad.Ruangan Fs ni aku baru follow je sebab baru tau.Baca punya … Read more

Part 4 Mayat berlegar Legar
4 (3)

Assalamualaikum semua.. Laa aku tak citer ke pasal sampul ni?? maafla ek.. ingat dah cerita dah..terlepas pulak part ni. Harap admin siarkan secepat mungkin sebab tak suka buat orang tertanya tanya.. Aku dengan beg mak … Read more