Keseraman Universiti
4.8 (16)

Hai semua. Aku memang pembaca setia FS ni. Hari ji baru tergerak nk karang kisah seram yg berlaku kt aku. Kisah aku mungkin tak seseram yg korg sangkakan huhuhu. Thanks in advance kalau kisah ni …

Read more

Terlanggar
5 (15)

Assalamualaikum dan hai semua pembaca FS. Sebelum ni aku pernah becerita pasal “penumpang“, yang aku cakap aku pakaikan “dia” seat belt tu kan, kalau yg mana belum baca bolehlah jalan² kat page FS ni. Aku …

Read more

Asyik Kena Je
4.8 (13)

Salam fiksyen shasha. Boleh paparkan cerita saya. Terima kasih fiksyen syasya kerana siarkan cerita saya. Nama saya “S”. Saya sebenarnya ada banyak pengalaman seram. Ni adalah salah satunya.  Cerita ini berlaku di rumas sewa saya. …

Read more

RUMAH SEWA BARU
4.8 (14)

Assalamualaikum semua pembaca FS. Aku sememangnya peminat cerita seram jadi setiap kali login fesbuk, laman FS ni menjadi suatu kemestian untuk aku godek. Cerita-cerita yang dikongsikan agak menarik, membuatkan aku terpengaruh sama untuk berkongsi pengalaman …

Read more

Pengalaman Hidup Aku
4.9 (15)

Salam warga FS . Aku memang hari hari tunggu FS ni keluar cerita baru tapi tak follow sbb takut malam malam aku scroll TERtengok gambar2 yang tak sepatutnya aku tengok . Hahaha . Boleh gugur …

Read more

‘Kakak’
3.5 (4)

Hai follower FS. Di sini saya terpanggil untuk berkongsi pengalaman dengan semua pembaca FS. Kisah ni berlaku lama dulu. Waktu tu umur saya masih belasan tahun. Nak dijadikan cerita, satu hari tu ada seorang perempuan …

Read more

Aku dan kerja 2
4.7 (3)

Sorry kalau entri aku sebelum ni hambar (Aku Dan Kerja) Aku ni tak reti nak olah cerita bagi sedap. Ok aku sambung citer ye. Ramai yang dok tunggu bab cctv tu.   Kat tempat kerja …

Read more

Amukkan Saka
3.2 (6)

Asalamualaikum fiksyen syasya dan pembaca fiksyen nih. Tergerak hati nak share pengalaman aku tahun nih. Umur aku baru lingkungan 14. Muda kan? hahaha. Ok “bende” tuh start kacau tahun ni, so ayah aku pun decide nak pergi …

Read more

Gangguan dari mimpi
4.4 (5)

Hai! Assalamualaikum thanks kpd admin FS sbab sudi nk siarkn cerita aku, even tak seram mane pun tapi aku nk jgk share salah stu pengalaman seram aku nie. Okay, name aku zaff(bukan name sbeno) ekceli …

Read more