Berjanji Dengan Jin (Kompilasi Semua Episod)

Ramai yang request untuk dapatkan link membaca karya Berjanji Dengan Jin yag ditulis oleh saudara Ijam.

Di sini admin compile dalam post khas ini. Anda cuma klik sahaja pautan yang admin telah sediakan di bawah ini.

  1. Berjanji Dengan Jin Part 1
  2. Berjanji Dengan Jin Part 2
  3. Berjanji Dengan Jin Part 3
  4. Berjanji Dengan Jin Part 4 (akhir)

Selepas 4 siri ini, terdapat siri khas. Anda boleh klik pautan di bawah.

  1. Berjanji Dengan Jin – Siri Ajla Part 1
  2. Berjanji Dengan jin – Siri Ajla Part 2 (akhir)

Selamat membaca kami ucapkan. Jangan lupa share!

FOLLOW FB KAMI.

8 comments

  1. Komentar ini khas untuk kepala empunya Fiksyen Shasha (FS) atau dipanggil admin.

    Woi! Admin engkau ni menyusahkan aku larr.

    Apa hal engkau block button right click?????

    Engkau tahu tak, disebabkan kau block button right click — terpaksa aku open banyak-banyak new tab (page demi page).

    Kalau bab nak cilok kisah/cerita seram dalam laman web FS — takde masalah bagi aku kerana aku melayari internet guna Mozilla Firefox.

    Kalau bab nak cilok gambar-gambar dalam laman web FS — takde masalah bagi aku kerana dalam Mozilla ada button Page Info — click kat button ini, dalam sekelip mata dah boleh cilok bermacam-macam gambar.

    Engkau tahu tak, disebabkan kau block right click — dekat skrin komputer cabuk aku ini dah penuh dengan laman web FS — sampai aku sendiri dah pening dan lupa page yang sudah aku save menjadi PDF — click button save (PDF) tup tup tup keluar pop-up page Jinn dah save — click button save, keluar lagi pop-up page Momok dah save — click lagi, keluar pop-up dah save page Jenglot — click lagi, keluar juga pop-up dah save page Kelembai — adoi pening kepala aku — banyak sangat keluar pop-up — naik fed-up jiwa aku.

    Admin lebih baik kau hapuskan block button right click — sebelum aku sendiri mengambil tindakan drastik mengupah bomoh Jasmin Hamid (drama 13 Khurafat) menghantar tiga ekor Pontianak (penunggu ladang kelapa sawit) pergi menggomol kau admin — biar Pontianak merogol kau sampai kering pancutan burung punai kau! Biar padan muka kau! 😛

    Admin, padam larr block button right click — kakak-kakak dan abang-abang di FELDA Taib Andak bising marah-marah aku.

    Kalau kakak dan abang di FELDA Taib Andak on-the-spot marah kau — komfem aku tersenyum puas — ini yang berdesing telinga bukan kau admin — telinga aku berdesing kena marah — kaum kerabat Mawi pun tumpang semangkuk marah-marah aku.

    Engkau seronoklah dapat puji-pujian melambung dari para pelancong FS yang datang bertandang ke laman web kau — aku yang sedang bercuti panjang hurrah-hooray duduk melibur di FELDA Mawi ini berasap kepala kena membebel-bebel marah.

    1. Sabar jangan marah encik, kalau button rick-click disabled, apa yang boleh encik buat ialah klik pada scroll button kat mouse. It works macam right-click. Nanti new tab with the link akan terbukak.
      Selamat mencuba! 🙂

  2. Ops sorry, saya baru baca betol2 komen ni, encik nak copy yer? Boleh disable Javascript then view page source, leceh sket la tapi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.