[FsMarathon] Senarai Kisah Seram Dari UiTM

Berikut FS kumpulkan semua kisah seram dari UITM. Enjoy.

  1. http://fiksyenshasha.com/rumah-sewa-di-arau/
  2. http://fiksyenshasha.com/kisah-10-tahun-lepas-budak-u/
  3. http://fiksyenshasha.com/disantau-bomoh-siam/
  4. http://fiksyenshasha.com/hostel-kolej-bergurau/
  5. http://fiksyenshasha.com/rumah-sewa-shah-alam/
  6. http://fiksyenshasha.com/rumah-sewa-berpenghuni-di-tapah/
  7. http://fiksyenshasha.com/cik-pon-menangis-kisah-ke-mcd/
  8. http://fiksyenshasha.com/hantu-hotel-di-shah-alam/
  9. http://fiksyenshasha.com/badik-dan-kain-ikatan-mayat-pusaka/
  10. http://fiksyenshasha.com/kedai-makan-1/
  11. http://fiksyenshasha.com/kolej-pulau-gadong/
  12. http://fiksyenshasha.com/hijabku-terbuka/
  13. http://fiksyenshasha.com/hijabku-terbuka-2/
  14. http://fiksyenshasha.com/hijabku-terbuka-3/
  15. http://fiksyenshasha.com/mati-hidup-semula/
  16. http://fiksyenshasha.com/jin-asyik-1/
  17. http://fiksyenshasha.com/my-life-story-1/
  18. http://fiksyenshasha.com/terkena-lagi-1/
  19. http://fiksyenshasha.com/bukit-angsana-1/
  20. http://fiksyenshasha.com/disebalik-kisah-di-kampus-tapah/
  21. http://fiksyenshasha.com/bila-hati-telah-hitam/
  22. http://fiksyenshasha.com/jam-2-3-pagi/
  23. http://fiksyenshasha.com/malam-jumaat-di-kolej-perindu-uitm-shah-alam/
  24. http://fiksyenshasha.com/maaf-melati-uitm/
  25. http://fiksyenshasha.com/misteri-kolej-uitm-puncak-alam/

Sila tinggalkan komen yang berkaitan dengan cerita :)

3 Comments on "[FsMarathon] Senarai Kisah Seram Dari UiTM"

avatar
Kak Yulie
Uiissshhh… Boleh tahan seram gak ekkk UiTM nih… Seb bek mse zaman jd kaklong UiTM dlu x pnh kena terok2 pepelik… Setakat bunyi2an jelah… Pas abis degree UiTM, akk smbg keje jd KAKLONG HEP… Soo keje mmg dr pagi smpi ke tgh mlm jelah almost everyday… Kadang2 sgt jelah leh punch out on time kol 5.01 tuuu… Ala2 keajaiban arr bg staff lelain klu akk ni blk on time, hahahhaha… Makanya… Sllu stay sensorg je kt opis tu ble sume staff dh blk… Tapiii… Nnt dh memlm akn ade yg rajeeeennn buat amal kebajikan dok menaip2… Makanye akn sllu terdengar2lah kerusi beralih2 dan org yg khusyuk menaip kt keyboard serta bunyik klik klik mouse tu… Klu keje akk tgh melambaaakkkk akk abaikan sajelah labuuu… Klu blom terdesak nk kena antor esok pepagi buta, mmg sloooowww motion jelah akk kemas brg sume, off ekon lampu pastu kuor kunci pintu grill bagai… Sbnrnye part plg mendebarkan ble tang kunci pintu tuu… Pintu kan kaca leh nmpk luor dlm… Cuaaakkk jer klu mse tgh kunci tu ade yg dr belah dlm dok merenung buat muke sedih sbb kena… Read more »
Eman

Akak ni saya peratii jee, smua citer akak ada comment eh hahaha, lawak pulak tu, akak buat citer seram comfirm jadik seram lawak.. ??

Nad

Puncak Perdana tu pun UiTM jugak. Tertinggal ea? Hmm. Ada kisah Blok 1 Kolej Jasmine UiTM Puncak Perdana tertinggal. http://fiksyenshasha.com/blok-1-laman-b-kolej-jasmine-uitm-puncak-perdana/

wpDiscuz